Alles over de aankoop

Hoeveel kost het transport?

Voor een zending met ontvangstbewijs met de mogelijkheid deze te controleren op het internet rekenen wij 4,90 €. De betaling kan plaatsvinden vooraf per postorder, per overschrijving naar een bankrekening of met een betaalkaart online. Verdere afleveringskosten worden vergoed door onze vennootschap.

Bij bestellingen waarbij de waarde van de goederen na alle kortingen 49,90 € te boven gaat, rekenen wij geen porto- en verpakkingskosten. In het geval van promotieaanbiedingen kunnen deze voorwaarden zonder opgaaf van redenen worden gewijzigd en tijdelijk vervangen worden door andere voorwaarden.

Hoeveel kost het transport?

Hoe kan ik voor de magneten betalen?

U kunt de fotomagneten voor op de koelkast op meerdere beproefde manieren betalen:

Betaling per overschrijving - u betaalt de bestelling per overschrijving vanaf uw bankrekening

PayPal online - een snelle en veilige manier via een betaalpoort

Hoe kan ik voor de magneten betalen?

Wanneer zal ik de fotomagneten ontvangen?

Om een voldoende reserve te hebben voor de productie van fotomagneten voor op de koelkast uit de door u geleverde foto's, behouden wij maximaal drie werkdagen voor de productie en de aflevering van de goederen. Als u ervoor kiest om vooruit te betalen via bankoverschrijving, rekenen we de productietijd pas vanaf de dag waarop de betaling bijgeschreven wordt op onze rekening.

We informeren over de verzending van de goederen per e-mail. In het bericht vindt u tevens het inleveringsnummer van de zending, waarmee u het pakje kunt volgen op de webpagina van de besteller.

Wanneer zal ik de fotomagneten ontvangen?

Moet ik de foto's voor het afdrukken bewerken?

Als u vaker foto's aanpast, weet u vast precies, op welke manier de foto's verbeterd kunnen worden. Als u echter met de aanpassing van foto's geen ervaring heeft, is het beter ze in de oorspronkelijke staat te sturen. – Wij zullen aan uw foto's altijd de best mogelijke zorg besteden.

U hoeft ook het formaat van de foto niet vast te stellen. Het bijsnijden naar het geschikte formaat voert u eenvoudig uit tijdens het bestellingsproces direct op ons web.

De foto's verstuurd vanaf uw computer, mobiele telefoon of direct uit Instagram zullen wij zorgvuldig uitprinten in de hoogste kwaliteit op halfmat papier. We plakken ze op flexibele magnetische folie met een dikte van 0,4 mm.

Moet ik de foto's voor het afdrukken bewerken?

Kan ik de magneten reclameren?

Wij geven altijd om uw tevredenheid en wensen voor onze klanten altijd het beste. Als het toch gebeurt, da u met onze magneten voor op de koelkast niet tevreden bent, bieden wij u buitengewone reclamatievoorwaarden.

Als de door ons geleverde goederen, die u van ons heeft ontvangen, om welke reden dan ook niet passen? Geen probleem, u kunt ons de goederen binnen 30 dagen terugzenden en wij schrijven het geld zonder overbodige vragen terug naar uw rekening.

Kan ik de magneten reclameren?

Waar kan ik meer informatie vinden?

Bestudeer zorgvuldig de complete handelsvoorwaarden, voordat u de koelkastmagneten koopt. Tegelijkertijd kunt u kennis nemen van de veilige wijze, waarop wij uw persoonlijke gegevens behandelen, die u ons bij de plaatsing van de bestelling toevertrouwden. Vergeet ook niet kennis te nemen van de cookie-bestanden, die wij in onze internetwinkel regelmatig gebruiken om de geboden diensten te vereenvoudigen.

U kunt desgewenst nadere informatie vinden in de vaak gestelde vragen.

Waar kan ik meer informatie vinden?

Portkosten slechts only 4,90 €

Voor gevolgde zendingen

Binnen 10 werkdagen

Snelle productie en levering

Hoogwaardig fotopapier

Wij printen op halfmat fotopapier

Magnetische folie

We gebruiken flexibele magneetfolie