Photomagnets on the fridge

Prijsactie Fotomagneten voor op de koelkast met korting

Fotomagneten met uw eigengemaakte foto's

Verlevendig uw koelkast met originele magneten met foto's van uw gezin, huisdieren of onvergetelijke momenten van de vakantie aan zee of in de bergen.

Photomagnets on the fridge

Prijsactie Fotomagneten voor op de koelkast met korting

Origineel cadeau met verzending slechts only 4,90 €

Kinderen, bruiloft, diploma-uitreiking, herinneringen aan uitstapjes of bijvoorbeeld kunstfoto's – dit alles kunt u elke dag bekijken en niet alleen u.

Photomagnets on the fridge

Prijsactie Fotomagneten voor op de koelkast met korting

Duurzame en onaantastbare herinneringen

Gun uw naasten en vrienden het genoegen van de opgedane ervaringen of levensgebeurtenissen en maak voor hen mooie en originele fotomagneten.

Portkosten slechts only 4,90 €

Voor gevolgde zendingen

Binnen 10 werkdagen

Snelle productie en levering

Hoogwaardig fotopapier

Wij printen op halfmat fotopapier

Magnetische folie

We gebruiken flexibele magneetfolie

Koelkastmagneten met foto's

Wij produceren hoogwaardige koelkastmagneten met eigen foto's. Maak een origineel geschenk dat herinneren zal aan de ogenblikken doorgebracht met uw gezin. Uw favoriete momenten op vakantie, ontmoetingen met naaste vrienden of liefelijke huisdieren.

Met gebruik van foto's in de computer of smartphone printen wij originele vierkante fotomagneten, die u altijd binnen oogbereik kunt houden. Wij printen de foto in hoge kwaliteit op Uv-slabiet fotopapier. Het beeld dragen wij over op soepele magnetische folie.

De koelkastmagneten zijn gemakkelijk te verplaatsen en beschadigen de ondergrond niet. U kunt vierkante motieven bestellen in de maten 5×5 cm, 7×7 cm en 10×10 cm en rechthoekige motieven in de maten 7,5×5 cm, 10×7 cm en 15×10 cm. Wij produceren de koelkastfotomagneten met de grootste zorg binnen 10 werkdagen. Prijs vanaf 1,80 € voor 1 stuk.

Magneten bestellen

Begin fotomagneten te maken

1. Selecteer de maat van de magneet
Kies voordat u de fotomagneten gaat maken de geschikte maat van de magneten. U kunt kiezen uit vierkante motieven in de maten 5×5 cm, 7×7 cm en 10×10 cm en rechthoekige motieven in de maten 7,5×5 cm, 10×7 cm en 15×10 cm.

2. Laad foto's op
Laad vanaf uw computer, notebook of direct uit uw mobiele telefoon of tablet met één klik uw eigen digitale foto’s naar de webapplicatie.

3. Kies een geschikte uitsnede
Bij opgeladen foto’s kunt u voorafgaande aan de productie de gewenste uitsnede en de verschillende foto's eenvoudig aanpassen aan uw individuele wensen.

Fotomagneten op Instagram

Bekijk de voorbeeldfoto's van magneten op Instagram en laat u inspireren.

Partners / Veilige betaling

  • Postal Services
  • DHL
  • Visa
  • MasterCard
  • PayPal
  • PayU
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • Volksbank